Praktijk Lichaamsgerichte Therapie
Jennifer Lemon – Lichaamsgerichte massage & psychotherapeut

Ik begon mijn loopbaan als docent bij de Universiteit van Zuid Afrika binnen het vakgebied van communicatie wetenschappen, psychologie en Gender Studies. Dit heb ik 25 jaar gedaan en veel kennis en ervaring opgedaan. Als intellectuele activist was ik gedreven door de behoefte om een verschil te maken in het leven van anderen en mijzelf en in het wereld om mij heen. In deze tijd groeide mijn interesse in het verbinding tussen lichaam en geest die vaak ontbrak in mijn academische wereld . Zo begon ik mijn persoonlijke reis en proces richting mijn lichaam en geest, met mindfulness en meditatie, met dans en Biodanza in bijzonder.

In 2009 ben ik naar Nederland verhuisd en begon met mijn studie als Co-Active Life Coach en later heb ik mij gespecialiseerd in Lichaamsgerichte Psychotherapie en ben nu geregistreerd als Lichaamsgerichte Psycholoog.

Ik wilde altijd heel graag met diepgang met mensen werken. Ik wil graag mensen helpen met het omgaan met en afvoeren van spanning en stress met als gevolg het in beweging brengen richting rust en ontspanning. Leerprocessen bij mensen opgang brengen waarbij ze tot een dieper begrip en inzicht kunt komen in zichzelf. Mijn passie is om anderen te helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling en groei. Waarbij creatieve realisatie van het innerlijke centraal staat.

Mijn inspiratie bron is mijn passie voor het creëren van een betekenisvol, gezond en liefdevol leven en het vinden van rust, vreugde en zingeving in het leven.